Siroua gebergte

   Siroua gebergte

 

AZIAM TREK
maak te voet kennis met Marokko

contact us: neem contact met ons op

 

berber meisje 

   

  IK HEB JULLIE HULP NODIG!

  Normaal gesproken zou deze nieuwsbrief gewijd zijn aan de nieuwe plannen voor 2023. Maar, op dit moment kunnen we daar helaas nog geen duidelijkheid over geven, behalve wat ideeën.
  Het wordt namelijk steeds lastiger om medewandelaars te vinden. Een grote wandelwebsite die er mee stopt, de onzekere situatie in de wereld, vliegschaamte, minder te besteden, kapers op de kust, een klantenbestand dat ouder wordt (net als wijzelf :-)) en een Facebookpagina die niet meer toegankelijk is.

  We zijn net terug van een fantastische reis in het Sirouagebergte (zie foto hierboven). Maar, in Marokko is de situatie er niet beter op geworden. Integendeel. De prijzen voor levensonderhoud rijzen de pan uit. Dat doet des te meer beseffen hoe hard we nog steeds nodig zijn en hoe waardevol het ook voor ons zelf is er te zijn. Een reis van ons kan voor onze mensen een groot verschil maken.
  Vandaar dus deze hartekreet.

  Wie heeft er ideeën? Hoe bereik ik kandidaat wandelaars met een groot hart, zonder een groot reklamebudget. Hoe overtuig ik de mensen dat wij in alle opzichten echt de mooiste reizen organiseren. Wat kunnen we doen voor hen die wel willen maar niet meer zo veel kunnen? Enzovoort.
  Brahim onderzoekt combinatiereizen van auto en wandelen. Naar onze mooiste plekken en leukste adresjes rijden bijvoorbeeld en daar dan 2 of 3 uur wandelen en overnachten. Misschien af en toe wat meer comfort tijdens de overnachtingen. Meer nachten op een plek. Denk maar met ons mee. Graag!

  En wat onze plannen voor volgend jaar betreft, Mogelijk komt er eind februari/begin maart een nieuwe reis in het met argaanbomen beboste laaggebergte in het achterland van de Atlantische Oceaan, met twee dagen uitblazen aan het strand. Of anders een woestijnwandeling. Meer informatie volgt zo snel mogelijk. We zullen de jaarkalender verder beetje bij beetje gaan invullen.
  Op
  deze pagina staan een paar van onze favoriete reizen. Maar ook jouw suggesties of wensen zijn van harte welkom.

  Wij houden intussen goede moed, we weten immers waarvoor we het doen. Help je mee? Laat in ieder geval wat van je horen. Bedankt!

  Corrie en Brahim
  www.aziamtrek.com
  +33 555 806608

     

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Aziam Trek  - Wandelreizen met een hart

contact us: neem contact met ons op